Машинен Инженер

Ние сме компанията зад един от най-интересните продукти в световната развлекателна индустрия – Rollglider. Ролглайдерът е единствено по рода си съоръжение, което дава чувството за свободен полет и в последните години успя да преобърне идеята за това какво прави един райд страхотен. И понеже Ролглайдерът е „тренд-сетър“ (и вече дори си има някои имитации) работим и си партнираме с най-вдъхновените и най-добрите в света на развлечнията.

Как го правим? Като напрекъснато развиваме продукта и добавяме нови функционалности. Затова и непрекъснато разширяваме екипа си от инженери. В момента търсим вдъхновен машинен инженер с опит и хъс да проектира нови продукти, системи и компоненти.

Някои от нещата, които ценим (и с които се гордеем) са инженерна съобразителност, изобретателност и смелост.

Нещата, без които не можем са задълбочени познания за технологии, материали и производствени процеси.

А едно от най-хубавите неща в работата ни е това, че виждаме как изобретенията ни оживяват и радват хората по цял свят – от Дубай до Малайзия, Нова Зеландия до Коста Рика, САЩ до Китай.

Ако това ви звучи като нещо вълнуващо и искате да станете един (или една 😊 ) от нас – пишете ни [email protected] или попълнете формата за контакт долу.